E-Twinning Yolculuğumuz

E-Twinning Yolculuğumuz Başlıyor

Okulumuz 9-A ve 10-A sınıflarından gönüllü 7 öğrenci, Çocuk Gelişimi Öğretmeni Hatice UYSAL ile birlikte yeni bir yolculuğa başlıyor. Aklımı Seveyim isimli E-Twinning projemizin etkinlikleri Aralık ayı itibari ile başlıyor.

Bu proje ile öğrencilerimizin zekâ seviyelerini artırıp, yapacağımız etkinliklerle dersleri daha eğlenceli hale getirmeyi amaçlıyoruz. Öğrencilerimizin derslere ilgilerini artırabilecek ve akademik başarılarına katkı sağlayabilecek ders içi etkinliklerle kullanımının mümkün olduğu araçlardan biri olan akıl ve zeka oyunlarını öğrencilere öğreterek derslere entegre etmeyi planlamaktayız. Projemiz boyunca yapacağımız etkinlik ve yarışmalar sayesinde öğrenmenin eğlenceli yönleri keşfedilecektir.

Bu projede emeği geçen bütün öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

17-12-202017-12-2020

Yayın: 17.12.2020 - Güncelleme: 13.01.2022 10:09 - Görüntülenme: 304