Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Selim Özer Mahallesi, Şehit Polis Mehmet Şentürk Caddesi, No37 Merkez/KIRIKKALE
Vizyon
Mesleki ve Teknik eğitimde ülkemizin öncü ve tercih edilen bir model kurumu olmak.
Misyon
Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda kaliteli mesleki bilgi ve becerisini en üst düzeyde kullanabilen yenilikci üretken planlı, çalışkan sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek. Milli Eğitimin temel kanunundaki niteliklere sahip sosyal ve kültürül olgunluk taşıyan sevgi ve saygıyı esas alan bireyler yetiştirmek.
Yatakhane Koğuşu :3
Başlangıç:09:00 Bitiş: 16:15
Ulaşım
Çarşı-Çullu Yolu dolmuşları ile ulaşım sağlanmaktadır. 30dk aralarla dolmuş kalkmaktadır. Okul giriş ve çıkış saatlerinde dolmuş beklemektedir. Kırıkkale´nin her bölgesinden servis hizmeti verilmektedir. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz servisleri kullanabilmektedir.
Kırıkkale´nin tüm mahallelerine ulaşım imkanı bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri
Kırıkkale Selim Özer mahallesinde, Eski Fen Lisesi Binası, Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yanı, Başpınar Stadyumu Güneyi
3km
Sportif Etkinlikler
Okulumuz sportif başarıları ile adından sıklıkla söz ettirmektedir. İl, Bölge, Ulusal ve Uluslararası birçok ödül almıştır.
Her yıl düzenli olarak TÜBİTAK 4006 proje faaliyetleri yürütülmektedir.
Proje Çalışmaları
Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Sosyal Okul Projesi´nde 2020 ve 2022 yıllarında il 2.liği başarısı göstermiştir. Okulumuzda 2017 yılında TANAP projesi uygulanmıştır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Okulumuz Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus+ Programı Akreditasyon ortağıdır, e-Twinning projeleri ile Ulusal Kalite etiketine sahiptir.